top of page

"Precíz, türelmes és segítőkész. A tökéletes könyvelő, olyanoknak is, akik maguk kicsit elveszetten mozognak a számok világában.."

Tarr Judit (színművésznő)

"Volt egy évek óta nem működő kft-m, ahol a korábbi könyvelőm hibát hibára halmozott, nem adta be időben a megfelelő formátumban a nullás bevallásokat, ezért a kiszabott bírságok miatt a céget kényszertörlési eljárással  meg  kellett  szüntetni.

Andreát a facebookon ajánlották ismerőseim. Nem okozott csalódást, a teljes folyamatot profi módon az előzetes megállapodásnak megfelelően intézte, nekem csak alá kellett írnom az elkészített papírokat.

Ha bárkinek könyveléssel kapcsolatos problémája adódik, nyugodt szívvel ajánlhatom  Andreát."

Fekete Gábor (Medcomplex Kft)

"Kezdő, kézműves vállalkozóként Számomra nagyon távol állt a könyvelés világa és az adótörvényekben való jártasság, ezért különösen megörültem, hogy rátaláltam Andira, aki a kezdetektől fogva maximális segítőkészséggel, azonnali válaszokkal, naprakész információkkal látott el, hogy a lehető leggördülékenyebben vegyem az akadályokat. Kedves és precíz hozzáállása, komoly támogatás volt számomra a vállalkozói világban. Mindenkinek nagyon szívesen ajánlom, aki egy megbízható könyvelőt keres." (DEKOR by Bridge)

bottom of page